Business Angel

Business Angel

Op zoek naar een boost voor jouw startup?

Ben jij bezig met het opzetten van een bedrijf of ben je net begonnen? Heb je behoefte aan expertise, kapitaal, een uitgebreid netwerk en ervaring om snel te groeien? Als ervaren business angel ben ik hier om jouw startup dat duwtje in de rug te geven dat nodig is om echt succesvol te worden.

Waarom zou je voor mij kiezen?

Het is voor mij essentieel om niet alleen financiële steun te bieden, maar ook daadwerkelijk iets toe te voegen aan jouw startup. Ik gebruik de volgende succesformule om startups slim, snel, goed en goedkoop op te laten schalen. Daarnaast ben ik voorstander van het creëren van kleine ‘aha-momenten’ binnen een startup om tractie te creëren. Mijn affiniteit met diverse ondernemingen stelt mij in staat om snel en slim naar kosten, kwaliteit, snelheid en prijs te kijken, waardoor ik jouw businessmodel kan bijschaven en optimaliseren. Als Business Angel heb ik al honderden bedrijven langs zien komen en als consultant heb ik al honderden bedrijven van binnen gezien. Die kennis geef ik graag door.

 

investeerder business angel

 

De 7 voordelen van samenwerken:

  1. Meewerkend Voorman: Als investeerder én ondernemer staan we samen aan het roer. Jij blijft de ondernemer van jouw startup. Ik maak in twee jaar tijd minimaal 3 maanden van mijn tijd vrij om jouw bedrijf te ondersteunen.
  2. Financiële Middelen: Per startup heb ik een budget beschikbaar, en alles wat nodig is voor jouw succes is bespreekbaar.
  3. Investering in Ecosysteem: Naast financiële steun investeer ik ook in training, advies, coaching en talentontwikkeling in het ecosysteem van jouw startup.
  4. Netwerkvoordeel: Profiteer van mijn uitgebreide netwerk van producenten, freelancers, octrooigemachtigden, advocaten, reclamebureaus, importeurs, designers, vervoerders en accountants.
  5. Internationaal Netwerk: Ik beschik over een sterk netwerk in Nederland, Tsjechië en Bulgarije. Ik leg je graag de financiële en fiscale voordelen uit die deze landen kunnen bieden.
  6. Bewezen Succesformule: Mijn ontwikkelde succesformule stelt startups in staat om vroege competitieve voordelen te behalen. Ik vertel je graag meer over hoe ik kosten, snelheid, tijd en kwaliteit optimaliseer binnen een bedrijf.
  7. Liquiditeitsbron: Overbrug de lastige fases van startups met mijn bijdrage aan kapitaal, netwerk en ervaring. Samen zorgen we ervoor dat jouw startup niet gehinderd wordt door tekorten.

In vertrouwen groeien

Vaak zoeken ondernemers te laat ondersteuning. Neem daarom op tijd contact met mij op, nog voordat je gaat pitchen. Laten we kijken naar jouw ideeën en patenten, idealiter zelfs voordat je jouw idee volledig hebt uitgewerkt. Mijn vertrouwen is gegarandeerd, want we tekenen voor ons eerste gesprek een geheimhoudingsovereenkomst.

 

ogen dicht

 

Het is mijn doel om te voorkomen dat je met de ogen dicht navigeert. Ik ben iemand die jou de weg wijst en reeds weet waar de valkuilen zijn. Zo zijn de lessen die ik met vallen en opstaan heb moeten leren, voor jou handige tips!  Ik nodig jouw start-up uit voor een oriënterend gesprek waarin we niet alleen kennismaken, maar waar jij ook concrete inzichten en leermomenten uit zult halen. Dit gesprek is voor jou, ongeacht verdere samenwerking, waardevol.

 

Contact